Maçın ikinci yarısının son bölümünde futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu kaydeden Çalımbay, "İstediğimiz olmadı, ama son dakikalarda birçok pozisyon bulduk. Bunları değerlendirsek, kazanabilirdik" diye konuştu.
Takımla birlikte hazırlık dönemi geçirmediği için bazı şeyleri resmi maçlarda denemek zorunda kaldığından yakınan Rıza Çalımbay, bundan sonraki maçlarda ellerinden geleni yaparak iyi sonuçlar almaya çalışacaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile hafta sonunda deplasmanda oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, bu karşılaşmayı kazanarak, daha sonraki Trabzonspor maçına moralli çıkmak istediklerini bildirdi.
Çalımbay, kadroya almadığı Çağdaş, İbrahim Üzülmez ve Ali'yi dinlendirmek istediğini, bu nedenle Gençlerbirliği karşısında oynatmadığını sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco















