Beşiktaşımızın Portekiz devi Benfica'dan 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 28 Ağustos'ta Vodafone Arena'da Dinamo Kiev'i ağırladığı karşılaşmada sakatlık yaşamıştı.
Sağ üst adalesine aldığı darbe sebebiyle takımının Çaykur Rizespor'la deplasmanda oynadığı Süper Lig karşılaşmasının kadrosunda yer almayan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın tedavisi tamamlandı.
Milli ara için takıma verilen 3 günlük izinde bireysel olarak çalışan ve antrenman eksiğini kapatan 22 yaşındaki Anderson Talisca, takımla çalışmalara başladı. Antrenmanlar sırasında hırslı görüntüsüyle dikkat çeken başarılı oyuncu, çift kale maçlarda attığı birbirinden klas sayılarla dikkat çekiyor.
Son olarak cuma günkü idmana attığı gollerle damga vuran Anderson Talisca, antrenman sonlarında ise bireysel olarak serbest vuruş çalışmaları yaparak kendisini geliştirmeyi sürdürüyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















