Bu haberi yazdır
Şampiyon gibi karşılandılar
Süper Lig'in son haftasında Denizlispor'u yenerek ligi şampiyon tamamlayan Beşiktaşımız, İstanbul'da coşkuyla karşılandı.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Denizlispor maçının ardından İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen kafilemizi çok sayıda taraftarımız karşıladı.

Takımımızı meşale ve bayraklarla karşılayan taraftarlarımız, başkanımız Yıldırım Demirören'i "büyük başkan" tezahüratlarıyla karşılayarak, aynı sevgi gösterisini teknik heyetimiz ve oyuncularımıza da gösterdiler.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktörümüz Mustafa Denizli, kendilerini karşılamaya gelen taraftarlarımızın coşkusu için, "Hepsinin Denizli'ye gelmesi mümkün değildi tabii ki. Bu coşkuları gayet normal" dedi.

İbrahim Toraman da, "Ligin başından sonuna kadar sergilediğimiz mücadelemizin hakkını aldık. Taraftarımıza ve camiamıza armağan olsun" diye konuştu.

Gökhan Zan ise, "Çok mutluyuz. Bu güzelliği yaşatan herkese teşekkür ediyoruz. Şampiyonluğumuz taraftarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Öte yandan taraftarlarımız, takım otobüsünün önünü keserek şampiyonluk şarkıları söylediler. Bu arada takım otobüsü, yaşanan izdiham nedeniyle havalimanından 1 saatlik gecikmeyle ayrılabildi.

Takım otobüsü havalimanından ayrılarak BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne hareket etti.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler