18 kişilik kadroların dışında kalan oyuncularla ilgili olarak bir soru üzerine başarılı teknik adam, bu futbolcuların kendileri istemesi halinde uygun görüldüğü taktirde kiralanabileceğini, ancak şu ana kadar mevcut kadrodan böyle bir talebin kendisine gelmediğini ifade etti.
"Kürşat ile tartışmamız olmadı"
Çalımbay, FC Vaduz maçı öncesi Kürşat ile tartıştığı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Çalımbay, "Kürşat ile kesinlikle bir tartışmamız olmadı. Zaten olamaz, onu buraya getiren benim. Ben getirdim diye her zaman oynayacak diye bir şey yok. Herkesin şansı eşit. Benimle gelip tartışacak bir oyuncu kim olursa olsun, zaten burada şansı yok" ifadelerini kullandı. Rıza Çalımbay, Güven Kocabal'ı birçok takımın istediğini, ancak bu futbolcuyu kimseye vermeye niyetlerinin olmadığını söyledi. Özellikle izin günleri dışında futbolcuların gece hayatlarına dikkat etmeleri konusunda da bir takım kararlar aldıklarını ve bu yönde takıma disiplin uygulaması yapıldığını vurgulayan Çalımbay, maçlarda görülen kartlar konusunda sert tedbirler aldıklarını, buna üst üste uymayan futbolcularla yollarını ayırabileceklerini kaydetti. Çalımbay, prim sistemini de geçen sezona göre değiştirdiklerini, futbolculara 4 maç üzerinden prim verileceğini belirtti.
Çalımbay, Sergen'in sezon başından bu yana çok çalıştığını belirterek, "Dünkü hazırlık maçında da ilk defa 90 dakika oyunda kaldı. Şu andaki durumundan memnunum" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

Fabregas: "Morata'nın desteğe ihtiyacı var"

Antony'den transfer itirafı: "Kompany beni aradı"

Sneijder'den Yamal için Messi iddiası!

Mbappe - PSG: Büyük tazminat savaşı!

Arsenal'e kötü haber: Gabriel!




















