Menajer Sinan Engin, Samsunspor maçında yaşanan olaylardan sonra ceza verilmesini beklemediklerini söyleyerek, kararın değişmesi için Tahkim Kurulu'na gideceklerini belirtti. Engin, kararın değişmemesi halinde Denizlispor maçını Antalya veya Adana'da oynamayı düşündüklerini ifade etti.
Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşmet Bedii Kürüm ise Tahkim Kurulu için savunmalarını hazırladıklarını belirterek, "Saha kapatma cezasının kaldırılacağından ümitliyiz" dedi. Tahkime başvurmalarına rağmen cezanın kaldırılmaması halinde cumartesi günkü Denizlispor maçını nerede oynayacaklarını henüz bilmediğini söyleyen Kürüm, "Biz haklı olduğumuza inanıyoruz ve Tahkim Kurulu'ndan lehimize karar vermesini bekliyoruz" dedi.
Bu arada geçen haftaki Ankaragücü maçının 85. dakikasında bulunduğu yedek kulübesinden çıkarak yardımcı hakem Koray Gencerler’i kolundan çeken, ardından da rakip takım oyuncusu Tolga’ya müdahalede bulunan Tümer’in bu eyleminin gözlemciler tarafından rapor edilmediği ortaya çıktı. Söz konusu olayı gözlemci Murat Ilgaz ile tribündeki diğer gözlemci Mahmut Çetiner raporlarına yazmadı. Tümer’in alacağı cezanın 2 maçtan fazla olmayacağı kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arne Slot'tan Premier Lig ve Florian Wirtz itirafı!

Chelsea'de ayrılık ihtimali: Maresca

Carragher: "Gabriel Jesus, Gyökeres'ten iyi!"

Real Madrid'de Brahim Diaz'a 2030'a kadar sözleşme!

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Luka Modric'ten savaş tepkisi!

Napoli'den Rasmus Hojlund için açıklama

Napoli'den Noa Lang için ayrılık yanıtı!

Luka Modric'ten Jose Mourinho itirafı!

Pjanic'ten Kenan Yıldız'a büyük övgü


















