Bu haberi yazdır
Tabata sesleri!
Beşiktaşımız, dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.  
Tabata sesleri!

Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Arjantinli futbolcu Delgado'nun sözleşmesini askıya almayı hedefleyen siyah-beyazlılar, bir kez daha Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Tabata'ya yöneldi.

Siyah-beyazlı yönetim, Gaziantepspor ile Tabata'nın transferi konusunda büyük ölçüde aşama kaydederken, Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için de görüşmelerde bulunuyor.

Yöneticilerin, Arjantinli futbolcunun menajerliğini yapan babasıyla pazarlık masasına oturacağı ve sözleşmesinin askıya alınması konusunda anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.

Son günlerde dillerden düşmeyen "10.5" transferini yapmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin hafta sonuna kadar pürüzleri aşarak Tabata'ya siyah-beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor.

Bu arada kırmırı kart cezalısı olan Tabata'nın forma giymeyecek olmasına rağmen Beşiktaş maçı öncesi İstanbul'a geleceği öğrenildi. 

KIZIL YALANLADI

İstanbul'da bulunan G.Antep başkanı İbrahim Kızıl ise DHA'ya yaptığı açıklamada, Tabata'yı şu an için kiralamayı ya da satmayı düşünmediklerini söyledi.

Kızıl ayrıca, Beşiktaş'ın transfer girişimlerinin olduğu haberlerin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

KAYNAK: NTVSPOR-DHA

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler