"Süreyya'yı da al Slaven Bilic!"
Beşiktaş taraftarımız, yıldızlarımıza talip olan West Ham United Menajeri Slaven Bilic'e tepki gösterdi.
Kaynak : Sabah

West Ham United'ın başında olan Beşiktaşımızın eski hocası Slaven Bilic'in; Atiba, Sosa, Gomez ve Gökhan Töre'ye olan ilgisi Beşiktaşlı taraftarlarımızı çileden çıkardı.
Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic'e tepki gösteren Beşiktaşlı taraftarlarımız, sosyal medyada, "Bilic böyle giderse malzemeci Süreyya'yı da alacak. Takımda göz dikmediği bir tek o kaldı" şeklinde yorumlar yaptılar.
Bu esprilere çok güldüğünü söyleyen emektar malzemecimiz Süreyya Soner ise, "Burada doğdum burada öleceğim. Beni Beşiktaş'tan koparacak bir güç yok" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!
En çok yorumlanan haberler