Süper Lig'e ilginç başlangıç!
Bu yıl “Hasan Doğan Hoşgörü, Dostluk, Saygı Sezonu” olarak belirlenen Spor Toto Süper Ligi, Borsa İstanbul’da çalınacak gong töreniyle başlayacak.

Bu yıl “Hasan Doğan Hoşgörü, Dostluk, Saygı Sezonu” olarak belirlenen Spor Toto Süper Ligi, Borsa İstanbul’da çalınacak gong töreniyle başlayacak.
Bir futbol sezonunun açılışı için ilk defa çalacak olan gongun, ‘fair play’e katkı sağlaması ve önümüzdeki yıllarda gelenekselleşmesi hedefleniyor.
12 Ağustos, Çarşamba günü yapılacak törende, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, gongu birlikte çalacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!
En çok yorumlanan haberler