
Takımın iyi futbol oynamadığını da hatırlatan Orman, "Bugünkü kötü tablonun tek sorumlusu Rıza Çalımbay ya da oyuncular değildir. Yönetimsel anlamda inanılmaz hatalar yapılıyor. Ağlayarak geldiler, insanların duygularıyla oynadılar, şimdi milleti ağlatıyorlar. Aklı selim düşünemiyorlar, her gün hata yapıyorlar. Seyircinin istifa diye bağırması doğru değil. Ancak onların da kimyaları bozuldu. Bir gün Rıza gidiyor, bir gün kalıyor. Tayfur futbolu bıraktı deniyor, ertesi gün karar değişiyor. Şimdi de Gordon Milne getiriliyor. Altyapının başında olacağı iddia ediliyor. Altyapıda 27 hoca var? Bu kararda da tutarsızlıklar var. Hata üstüne hata yapıyorlar.
Artık yönetimin şapkayı önüne koymalarının zamanı gelmiştir. Kendileri için de radikal bir karar vermelerinin zamanı gelmiştir. Beşiktaş kan kaybediyor, her geçen gün eriyor. Artık kimsenin sabrı kalmadı" diye konuştu.
Affan Keçeci de faturayı yönetime kesti,
"Bir hata varsa, ki var, ben de bu hatayı Beşiktaşı yönetenlerde ararım. Demek ki bir takım yanlışlıklar yapılıyor ki bu başarısızlıklar geliyor.
Ortada bir gerçek var, sportif başarılar idari ve mali konularda Beşiktaş ileriyi gitmesi gerekirken, geriye gittiği gibi, manevi değerlerde maalesef
kaybolma noktasına gelmiştir. Ben, Beşiktaş yönetim kurulunun bu konuya çok ciddi bir şekilde eğilerek radikal kararlar alması gerektiğine inanıyorum.
Bu kararlar alınmadığı müddetçe kulübü zor günler bekliyor. Beşiktaş kaosa doğru gidiyor" yorumunu yaptı.

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!
