Takımın iyi futbol oynamadığını da hatırlatan Orman, "Bugünkü kötü tablonun tek sorumlusu Rıza Çalımbay ya da oyuncular değildir. Yönetimsel anlamda inanılmaz hatalar yapılıyor. Ağlayarak geldiler, insanların duygularıyla oynadılar, şimdi milleti ağlatıyorlar. Aklı selim düşünemiyorlar, her gün hata yapıyorlar. Seyircinin istifa diye bağırması doğru değil. Ancak onların da kimyaları bozuldu. Bir gün Rıza gidiyor, bir gün kalıyor. Tayfur futbolu bıraktı deniyor, ertesi gün karar değişiyor. Şimdi de Gordon Milne getiriliyor. Altyapının başında olacağı iddia ediliyor. Altyapıda 27 hoca var? Bu kararda da tutarsızlıklar var. Hata üstüne hata yapıyorlar.
Artık yönetimin şapkayı önüne koymalarının zamanı gelmiştir. Kendileri için de radikal bir karar vermelerinin zamanı gelmiştir. Beşiktaş kan kaybediyor, her geçen gün eriyor. Artık kimsenin sabrı kalmadı" diye konuştu.
Affan Keçeci de faturayı yönetime kesti,
"Bir hata varsa, ki var, ben de bu hatayı Beşiktaşı yönetenlerde ararım. Demek ki bir takım yanlışlıklar yapılıyor ki bu başarısızlıklar geliyor.
Ortada bir gerçek var, sportif başarılar idari ve mali konularda Beşiktaş ileriyi gitmesi gerekirken, geriye gittiği gibi, manevi değerlerde maalesef
kaybolma noktasına gelmiştir. Ben, Beşiktaş yönetim kurulunun bu konuya çok ciddi bir şekilde eğilerek radikal kararlar alması gerektiğine inanıyorum.
Bu kararlar alınmadığı müddetçe kulübü zor günler bekliyor. Beşiktaş kaosa doğru gidiyor" yorumunu yaptı.

Hansi Flick'ten "El Clasico" yenilgisi sonrası flaş itiraf!

Valverde'den sakatlık açıklaması: "Tedbir amaçlıydı"

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!















