Bu haberi yazdır
Sözün bittiği an
Mustafa Denizli, Denizli maçı öncesinde takımımızla son toplantısını yaptı, “Artık size ‘şunu şöyle yapın’ dememe gerek yok. Bitiş düdüğü çalana kadar işinizi ciddiye alın yeter” dedi.  
Kaynak : Milliyet
Sözün bittiği an
Şampiyonluğa ulaşmasına 90 dakika kalan Beşiktaş, mutlu son için geri sayıma geçti. Teknik Direktör Mustafa Denizli de, bugün oynayacakları Denizlispor karşılaşması öncesinde oyuncularına son sözlerini söyledi.

Kamp yaptıkları otelde futbolcularıyla bir toplantı yapan Denizli, her zamankinden farklı bir konuşma yaptı. Öğle yemeğinden sonra bir araya gelen siyah-beyazlıları karşısına alan Mustafa hoca, “Bu sezonki son maçınız. Yarınki (Bugün) maçla ilgili olarak şunu şöyle yapın, dememe gerek yok. Sizden tek isteğim, bu karşılaşmayı da büyük bir ciddiyetle tamamlamanız. Rakiplerimizin kazanma ihtimali olduğunu unutmayın. Denizlispor ligde kalmayı garantilemiş olsa bile kendi prestiji için bizi yenmek isteyecek, bu nedenle varını yoğunu sahaya yansıtacaktır. Bitiş düdüğü çalana kadar işinizi ciddiye alın” dediği öğrenildi.

Öte yandan bugünkü maçın taktik varyasyonları üzerinde bir haftadır çalışan Mustafa Denizli’nin, Delgado ve Tello’nun oynamaması durumunda ise yerlerine Uğur ve Ekrem’in görevlendireceği bildirildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler