Son çare Beto
Kaynak : Milliyet

3.5 milyon euroluk fatura
Ligde 6 maçtır puan kaybı olmadan yoluna devam eden Beşiktaş Yönetimi'nin Udineseli Tomas Zapotocny'i kiralamak istediği, fakat İtalyan yöneticilerin bu teklife soğuk baktıkları belirtildi.
Siyah-beyazlılarla Udinese Kulübü yetkilileri arasında geçen pazarlıkta İtalyan ekibin Çek futbolcu için 3.5 milyon euro bonservis bedeli istedikleri öğrenildi.
Devre arasında böylesine büyük bir parayı vererek risk almak istemeyen siyah-beyazlı yönetimin, Udinese Yönetimi'ni ikna etmeye çalışacağı aksi takdirde beklemede olan Huelvalı Beto'yu kiralayacakları belirtildi. Portekizli oyuncunun kiralanmasında bir sorun yaşanmadığı ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!
En çok yorumlanan haberler