"Solda rakipsizim"
Takımımızın ’deli’ lakaplı tecrübeli sol kanat oyuncusu İbrahim Üzülmez, "Türkiye’de oynadığım bölgenin en iyisiyim." dedi.
Kaynak : Hürriyet
"Futboluma bakarım"
Bu sezon zor günlerde kenetlenerek zirve mücadelesinde var olduklarını, şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacaklarını ifade eden İbrahim Üzülmez, "Takım olarak hiçbir sorumumuz yok. Tek düşüncemiz, yönetimimizin ve taraftarımızın şampiyonluk beklentilerini yerine getirmek" dedi. 5 yıl daha futbol oynamayı planladığını söyleyen İbrahim, şöyle devam etti: "40 yaşıma kadar sahada yer almak istiyorum. Ben yaşıma değil, sahadaki futboluma bakarım. Oynadığım bölge olan sol kanadın en iyisiyim.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’den beni aday kadroya çağırmasını bekliyorum. Beşiktaş’ın sol kanadında sorun yok. Bu bölgede Tello ile uzun süre arkalı önlü oynuyoruz. Mustafa Hocamız, çok yönlü olması nedeniyle onu başka yerlerde de kullandı. Zaman zaman Ekrem ve İbrahim Toraman da sol kanatta görev aldı. Kim oynarsa oynasın formanın hakkını vermesini bildi."
"Rakibimiz F.Bahçe"
Şampiyonluk yarışında en önemli rakiplerinin F.Bahçe olduğunu savunan Üzülmez, "Sezona iyi başlayamadılar ama çabuk toparlandılar. Yarışta F.Bahçe ile çekişeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Geçtiğimiz iki yılın acısını F.Bahçe’den çıkartacağız" dedi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!

Anthony Gordon: "Barcelona'ya gelince bana bakış değişti"
En çok yorumlanan haberler















