Sol bek bölgesine Filipe Luis'i transfer eden Flamengo'da Perulu bek Miguel Trauco için yolun sonu gözüktü ancak devreye Beşiktaşımızdan sonra Saint-Etienne takımı da dahil oldu.
Peru basınının haberine göre Filipe Luis'in
gelmesinin ardından Flamengo'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Trauco için Saint-Etienne en ciddi aday olarak gözüküyor.
OYUNCU
İLE GÖRÜŞTÜLER
Fransız ekibinin 27 yaşındaki sol bek ile görüşme gerçekleştirdiği ve kısa sürede futbolcuyu Fransa'ya
getirebilecekleri belirtildi.
Beşiktaş, sözleşmesinin bitmesine 5 ay kala Miguel Trauco için Flamengo'ya bonservis ücreti ödemek istememiş ve görüşmeler tıkanmıştı. Beşiktaş'ta sol bek adayları Miguel Trauco ve Rıza Durmisi olarak ön plana çıkıyordu. Siyah beyazlı ekipte Adriano'nun ayrılığının ardından sol bek pozisyonu için kadroda sadece Caner Erkin kalmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















