
Kariyerinde Türkiye'de de Galatasaray ve Eskişehirspor gibi takımları çalıştıran Yunanistan Milli Takımı'nın teknik direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş'ın Olympiakos'u ağırladığı maç öncesinde TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
Alman teknik adam, ''Tekrar Türkiye'de olmaktan mutluyum. Güzel bir stattayım. Beşiktaş - Olympiakos maçı güzel olacak. Olympiakos çok oyuncusunu kaybetti, ama genç oyuncular çıkardı. Beşiktaş şu anda daha iyi takım. Şenol Güneş'in rakibi iyi analiz ettiğini tahmin ediyorum. Gayet hazırlıklı şekilde sahaya çıkacaktır.'' değerlendirmesinde bulundu.
Skibbe, 'Tekrar Türkiye'de takım çalıştırmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ise açık kapı bıraktı. Alman çalıştırıcı, Bu ülkeyi, bu ülkenin insanlarını seviyorum. Tekrar Türkiye'de olmak isterim. Benim en çok istediğim şey, Türkiye ile Almanya'nın ilişkilerinin iyi olması. Çok Türk dostum var.'' dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!

Khvicha Kvaratskhelia'dan transfer itirafı!

Scott McTominay'dan Napoli'de kariyer rekoru!

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!
