Kariyerinde Türkiye'de de Galatasaray ve Eskişehirspor gibi takımları çalıştıran Yunanistan Milli Takımı'nın teknik direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş'ın Olympiakos'u ağırladığı maç öncesinde TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
Alman teknik adam, ''Tekrar Türkiye'de olmaktan mutluyum. Güzel bir stattayım. Beşiktaş - Olympiakos maçı güzel olacak. Olympiakos çok oyuncusunu kaybetti, ama genç oyuncular çıkardı. Beşiktaş şu anda daha iyi takım. Şenol Güneş'in rakibi iyi analiz ettiğini tahmin ediyorum. Gayet hazırlıklı şekilde sahaya çıkacaktır.'' değerlendirmesinde bulundu.
Skibbe, 'Tekrar Türkiye'de takım çalıştırmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ise açık kapı bıraktı. Alman çalıştırıcı, Bu ülkeyi, bu ülkenin insanlarını seviyorum. Tekrar Türkiye'de olmak isterim. Benim en çok istediğim şey, Türkiye ile Almanya'nın ilişkilerinin iyi olması. Çok Türk dostum var.'' dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

















