Sessizlik
Geçtiğimiz sezonu iki kupa zaferi ile kapatan Beşiktaş, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da aldığı kötü sonuçlar sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu
Kaynak : Karakartal ve AA
Moskova seyahati sonrası gece geç saatlerde İstanbul'a dönen Beşiktaş kafilesinde başkan Demirören'in Siyah Beyazlı taraftarlar tarafından atılan yumurtalara hedef olması, futbolcuların havaalanında bir buçuk saat mahsur kalması son dönemde yaşanan sıkıntılı günlerin devam edeceğinin sinyallerini verdi.
Moskova dönüşü uçakta hiç kimsenin konuşmadığı öğrenilirken, futbolcuların son dönemde kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda bu sezon yaşanan sıkıntılı sürecin ana sebebinin maddi konularda yaşanan dengesizlik olduğuna karar verdikleri öğrenildi.
Siyah Beyazlı takımda forma giyen futbolcular takım içinde yaşanan maddi dengesizlilklerin bu sezon yaşanan başarısızlığa zemin hazırladığı düşünürken, ödenmeyen ücretlerin ve tutulmayan sözlerin Beşiktaş'ı bugünlere getirdiğinin altı çizildi.
Son 5 aydır şampiyonluk primi dahil olmak üzere ücret alamayan Siyah Beyazlı futbolcuların bu süre içerisinde geçmiş döneme ait olan alacaklarının sadece 5'te 1'ini aldığı öğrenildi.
Futbolcular, yönetim kurulunun aldığı yanlış kararlar ve dengesiz transferlerden yakınırken, takım içinde çok büyük bir huzursuzluğun hakim olduğu da dile getirildi. Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!
En çok yorumlanan haberler


















