Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu, Beşiktaşımızın "Sessiz Tezahürat" projesini ödüllendirdi.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde 'Dünya Engelliler Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu Onur Ödülleri Töreni'nde Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile oynadığı maçta ilk kez uyguladığı 'Sessiz Tezahürat' projesinin ödüle layık görüldüğü bildirildi.
Törene katılan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Beşiktaş'ın sosyal sorumluluk projelerinde her zaman öncü olacağını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
"Bizim için çok kıymetli bir ödül. Bugün burada arkadaşlarımızın çektiği sıkıntıları ve dertleri yaşadık, gördük. Biz bunların tabi hayatın içinde çok farkına varamıyoruz. Bugün farkındalığına vardık. Onun için federasyondaki arkadaşımıza ve belediye başkanına çok teşekkür ediyoruz. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!



















