Puma Türkiye Satış Müdürü Atalay Camcı, Sergen'in Avrupa'da en çok tanınan futbolcular arasında bulunduğunu belirterek, ‘‘Kendisiyle iki yıldır sponsorluk konusunda görüşüyorduk. İlhan'ın Vissel Kobe'ye transferinin ardından karşılıklı anlaştık ve iki yıllık sözleşme imzaladık’’ diye konuştu.
Camcı, daha önce İlhan'ın giydiği 6 bin dolar değerindeki özel kramponları Bursaspor maçından itibaren Sergen'in de giymeye başladığını belirtirken, futbolcuya ödeyecekleri para konusunda bilgi vermekten kaçındı. Ancak, yakınları, Sergen'in bu anlaşmadan iki yıl için 200 bin dolar alacağını ileri sürdü.
Anlaşmayı doğrulayan Sergen Yalçın, Puma'nın yeni ürünlerinin tanıtımı için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçeceğini söyledi. Yıldız futbolcu, ‘‘Puma'dan alacağım parayı Beşiktaş Kulübü'nün altyapısına harcanması için Altyapıdan Sorumlu Yönetici Hüseyin Mican'a vereceğim’’ dedi.
Sözleşme imzalayan Sergen Yalçın, Bursaspor maçından itibaren 6 bin dolarlık kramponları giymeye başladı. Yıldız futbolcu, firmadan alacağı parayı Beşiktaş altyapısına bağışlayacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor

Anne Hathaway: "Benim favorim David Raya"

Denzel Dumfries'ten Real Madrid itirafı

"Alçı ustası, futbolu benden daha iyi biliyor!"

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!
















