Sergen Yalçın'dan iki isme "Hazır olun" talimatı
Beşiktaş'ta Rafa Silva'yı uçuran teknik direktör Sergen Yalçın, şimdi de iki genç yetenek Demir Ege Tıknaz ve Kartal Kayra Yılmaz'a el attı.

Fotoğraf : AA
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gençler Demir Ege Tıknaz ve Kartal Kayra Yılmaz'a "Hazır olun" emri verdi.
Yalçın, Demir Ege'ye defansif aksiyonları güçlenmesi için özel çalışmalar yaptırıyor. Başarılı teknik adam, hava topu, bire bir mücadele, savunmada doğru yerleşim, alan kontrolü ve derinde oyun kurma şeklinde farklı aksiyonlarla Demir Ege'yi hazırlıyor.
Kartal Kayra için ise daha ofansif bir rol edindirmeye çalışılıyor. 8 numarada oyuncusunu değerlendirmek isteyen Yalçın, iki futbolcunun potansiyelini ortaya çıkarması için motivasyon konuşmaları da yapıyor.
Sergen Yalçın, Demir Ege'yi Ndidi'nin, Kartal'ı ise Orkun'un alternatifi olarak düşünüyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco'nun yeni patronu Sebastien Pocognoli oldu

Gasperini: "Roma'yı seçtim çünkü burada açlık var"

Ibrahimovic: "Mourinho ve Guardiola futbolu değiştirdi"

Kyle Walker'dan Manchester City itirafı: "İlk gönderilen ben oldum"

Avrupa devleri peşinde: Maignan!

Manchester United, Kenan Yıldız için gözünü kararttı!

Tchouameni'den Arda Güler isteği: Alonso'ya iletti!

Fransa'da Mbappe şoku!

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!
En çok yorumlanan haberler