
Beşiktaşımızda, Galatasaray derbisi öncesi gole en yakın olan isimler karşılaşmaya özel olarak çalışıyor.
Teknik direktörümüz Sergen Yalçın ve kurmayları, Sarı- Kırmızılılar’a karşı hücumda rol olacak Burak Yılmaz, Kevin Prince Boateng, Adem Ljajiç ve Kevin N’Koudou ile ekstra ilgileniyor.
Rakip savunmadaki oyuncuların analizlerini tek tek yapan Sergen hoca, sağ bekte Mariano, sol bekte Saracchi ve stoperde Donk ile Marcao’nun tüm eksik yönlerini masaya yatırdı.
SAHADA PRATİĞE DÖKÜLDÜ
Elde edilen verileri bu 4 oyuncusuyla A’dan Z’ye analiz eden tecrübeli teknik adam, olası gol pozisyonlarında nasıl hareket edilmesi üzerine yapılması gerekenleri sahada pratiğe döktü.
Özellikle Burak’ın, rakip stoperlere sık sık baskı yapmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, tüm oyuncularından ise 90 dakika boyunca sakin olmalarını ve gereksiz yere kart görmemelerini talep etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!

Benjamin Sesko, Arsenal ile anlaştı!

Sancho, Napoli ile anlaştı! Gözler Manchester United'da

Arteta'nın yardımcısı Carlos Cuesta, Parma yolcusu!

Arda Güler, Real Madrid'in 10 numarası olabilir!

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!
