Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, A Spor'a yaptığı açıklamalarda Hapoel Beer-Sheva ile oynanacak karşılaşmanın nerede oynanacağına ilişkin bilgi verdi.
Karşılaşmanın Batum'da oynanması için çalışmaların sürdüğünü belirten Adalı, "Hapoel maçını büyük ihtimal, Batum'da oynayacağız. UEFA henüz onaylamadı. Gürcistan Futbol Federasyonu ile görüşmemiz oldu." ifadelerini kullandı.
"SEYİRCİLİ OYNANACAK"
Adalı, karşılaşmanın seyircili oynanmasının planlandığını ve stat kapasitesinin yaklaşık 20 bin kişi olduğunu belirtti.
Beşiktaş Başkanı, "Seyircili oynanacak. 20 bin kişilik bir stat. Taraftarlarımız vize olmadığı için rahat gidebilir." dedi.
KIBRIS DETAYI
Serdal Adalı, rakiplerinin Güney Kıbrıs'tan olması nedeniyle kendisinin de Kıbrıs bağlantısına değindi.
Adalı, "Baba tarafından Kıbrıslıyım. Güney Kıbrıs takımıyla oynayacağız." şeklinde konuştu.
"ATİNA YA DA RODOS ÜZERİNDEN GİDECEĞİZ"
Beşiktaş'ın deplasman organizasyonuna ilişkin de konuşan Adalı, takımın Kıbrıs'a ulaşımı konusunda yaşanabilecek sıkıntıya dikkat çekti.
Adalı, "Takımı bizim taraftan götürmek isteriz ama Lefkoşa'da geçiş kapısı var, gümrük mekanizması yok. Olmadı Atina ya da Rodos üzerinden gideceğiz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"
















