Beşiktaşımızın teknik patronu Şenol Güneş, Osmanlıspor’la pazar günü oynayacakları şampiyonluk maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.
Tecrübeli hoca Şenol Güneş, çarşamba günü yapılan idmanın başında mutlu son için önlerinde hâlâ bir adım olduğunu belirterek, “Henüz matematiksel olarak biten bir şey yok. Daha önümüzde 2 maç ve bizi bekleyen 6 puan var. Henüz şampiyon olmadık. Bunun bilincinde olmalıyız. Pazar günkü rakibimiz Osmanlıspor, ligin en hızlı atağa çıkan ve çok etkili isimlerine sahip olan takımı. Aynı disiplin, mücadelede, arzu ve istek ile sahaya çıkıp sahadan 3 puanla ayrılmalıyız” ifadelerini kullandı.
Oyuncularını uyardı
Beşiktaşımızın hocası Şenol Güneş, sözlerinin devamında ise, “Maç bitene kadar ciddiyeti elden bırakmak yok. Taraftarımızın önünde iyi bir kapanış yapıp şampiyonluğa uzanacağız” diyerek öğrencilerine uyarılarını tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!

Milan, Chukwueze'nin opsiyonunu kullanacak!

Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro

Enzo Fernandez'den Real Madrid iddialarına yanıt!

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap





















