Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yarışının en kritik virajı olan Galatasaray derbisinde takımından risksiz oyun istedi.
Şenol Güneş, hafta boyunca yaptığı toplantılarda “Rakibimiz evinde kaybetmiyor. Bu yüzden dikkatli ve risksiz oynamalıyız. Galatasaray’ın puan tablosundaki yeri sakın sizi aldatmasın. Derbilerin havası başkadır” dedi.
Galatasaray’ın son maçlarını izleten Güneş, rakibin artan fiziksel direncine de dikkat çekti. Kontralara karşı takımını uyaran Güneş, taktik disiplinden taviz verilmemesini istedi.
KAYSERi KADROSUNU BOZMAYACAK
Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri maçında olduğu gibi savunmada yine Marcelo-Tosic ikilisine yer verecek.
Akhisar’da yaptığı hatalar nedeniyle Alexis’in yerine geçen hafta forma giyen Tosic, performansıyla beğenilmişti. Güneş, diğer mevkilerde de sezon başından bu yana şans verdiği oyuncuları kullanacak.
Kalede Tolga, sağda Beck ve solda da yine her zaman olduğu gibi İsmail Köybaşı forma giyecek. Orta alandaysa Atiba ve Oğuzhan ikilisinin önünde Sosa, sağ açıkta Quaresma, sol açıkta Olcay ve santraforda da Gomez yerini koruyacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü


















