Evkur Yeni Malatyaspor ile bugün kritik bir sınava çıkacak olan Beşiktaşımız'da teknik direktör Şenol Güneş, yeni bir iş kazası yaşanmaması konusunda futbolcularını uyardı.
Önce Antalyaspor'a kendi evinde yenilen ve ardından Bursaspor karşısında 1-0 öndeyken karşılaşmanın 1-1 bitmesi nedeniyle iki puan daha kaybeden siyah-beyazlı takımda, deneyimli hoca tedbirlerini şimdiden almaya çalışıyor.
"Hata istemiyorum"
Milli maç için verilen aranın dönüşünde oynanan karşılaşmaların zorluk derecesinin yüksek olduğunu da sözlerine ekleyen Güneş'in, "Sahanın her yerinde birbirinizle yardımlaşmalısınız. Ne savunmada ne de hücumda hata istemiyorum. Kaybetmememiz gereken puanları kaybettik. Artık bir seri yakalamalıyız o seriyi bu hafta başlatmalıyız" diye konuştuğu öğrenildi.
Ligde E.Y. Malatyaspor ile oynayacak olan Beşiktaşımız'da, Gökhan Gönül ve Caner'in sağlık problemlerini tamamen aşması, teknik heyette memnuniyet yarattı. Siyah-beyazlıların son taktik çalışmasında iki oyuncu performansıyla göz doldurdu. Şenol Güneş'in Gökhan'a ilk on birde şans vermesi beklenirken, Caner için ise kararını maç saatinde verecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!


















