Beşiktaşımız'da bir önceki seçimde başkan Fikret Orman'ın rakibi olan ve Mayıs'taki genel kurulda da tekrar adaylığını koyması beklenen Serdal Adalı, "Kimse moralini bozmasın, bu takım şampiyon olur" dedi.
Adalı, "Takımı buraya kadar, bu futbolcular getirdi. Bundan sonra da var güçleriyle mücadele edip ligi şampiyon tamamlayacaklardır. Onlara ve teknik heyete inancım tam" dedi.
Serdal Adalı, mevcut yönetime de tavsiyelerde bulundu:
"Sayın başkan ve yönetime; önümüzdeki süreçte dikkat ve ilgilerini, seçimler ve stat yerine daha çok futbol takımına vermelerini öneririm. Stat biter, seçim geçer ama bu sene şampiyonluk kaçarsa telafisi olmaz. Bu yüzden sadece şampiyonluğa odaklanıp, kenetlenme zamanı. Biz de her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den Erling Haaland planı

Pedro Porro, Tottenham'dan ayrılabilir; Barcelona takipte

Manchester City davasında karar ocak ayında

Milan, Pavlovic'in sözleşmesini uzattı

Manchester United karıştı: Ceza kapıda!

Hoffenheim'dan Beşiktaş ve Vlahovic açıklaması

Hoffenheim, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı!

Jose Mourinho'dan Endrick için açıklama

Lamine Yamal'dan Lemina'nın sözleri için flaş paylaşım!

Beşiktaş karşısında Christian Ilzer'in kaderi belli olabilir!















