'Futbolcumuza transfer teklifi gelmesi bizi memnun eder' diyen Engin, Fenerbahçe'den henüz resmi teklif almadıklarını belirterek, 'Eğer istiyorlarsa gelsinler görüşürüz. Verilmeyecek futbolcumuz yok. Yasin'in bizle sözleşmesi var. Bizim rızamız olmadan hiçbir yere gidemez' dedi.
Engin, 'Yasin'in de bir bedeli var. Bu bedeli veren kendisini alır' derken lig için de 'Sezon başındaki puan hesabımızı tutturduk. Kalan Adanaspor, Akçaabat Sebatspor ve Çaykur Rizespor maçlarını da kazanıp ilk yarıyı namağlup kapatmak istiyoruz' yorumu yaptı.
Sinan Engin, Chelsea'yi yenip grup lideri olacaklarını da iddia etti ve 'UEFA ile son günlerde yaşanan olaylardan dolayı Chelsea maçı milli bir dava haline geldi. Bu maçta arkamızda sadece Beşiktaş değil tüm Türkiye'nin desteği olacak. Nerede oynarsak oynayalım Chelsea'yi eli boş göndereceğiz' dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İspanya Süper Kupa'nın organizasyon toplantısı Riva'da yapıldı

İngiltere Premier Lig'de transfer rekoru kırıldı

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

Juventus, Pape Matar Sarr transferini açıkladı!

Moussa Diaby, Leverkusen'e döndü!

Aston Villa'da Konsa'nın yeri doldu

Chelsea'den 47 milyon euro'ya transfer

Hamburg, Fabio Vieira'nın bonservisini aldı!

Fulham'dan Sacha Boey hamlesi

Hull City'den 17 milyon euroluk transfer















