Bu haberi yazdır
Sangare için Beşiktaş'a olumsuz yanıt
Sağ beke takviye yapmak isteyen Beşiktaş'a, Nazım Sangare'den olumsuz cevap geldi. Fraport TAV Antalyaspor'u ikna edemeyen siyah-beyazlılar, gözünü yeniden İtalya'ya çevirdi.  
Sangare için Beşiktaş'a olumsuz yanıt

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Nazım Sangare için Fraport TAV Antalyaspor'dan olumsuz yanıt alan siyah beyazlılarda rota yeniden İtalya'ya çevrildi.

TRT SPOR'un haberine göre; Daha önce Davide Santon için Roma ile yapılan görüşmelerde büyük yol kateden Beşiktaş yönetimi, diğer alternatifler için bekleme kararı almıştı. İstediği isimlerden olumsuz sonuç alan siyah-beyazlılar, Davide Santon'un kiralanması için yeniden İtalyan ekibiyle görüşmelere başlayacak.

MERT YILMAZ GİRİŞİMİ

Bayern Münih'in 2. takımında forma giyen genç futbolcu Mert Yılmaz'ı da kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Alman ekibinden gelecek cevabı bekliyor.

Diğer yandan Isimat-Mirin ve Douglas'ı kadro dışı bırakan yönetim, henüz bu oyuncularla ayrılık konusunda anlaşma sağlayamadı. İki oyuncu da gelen teklifleri yetersiz bulduğu için sözleşmelerindeki rakamın geri kalananı yönetimden talep ediyor. Transfer dönemi bitmeden Isimat-Mirin ve Douglas'ın durumlarının belli olması bekleniyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler