Bu haberi yazdır
Samsunspor abarttı...
 
Samsunspor abarttı...
Beşiktaş'ın, cumartesi günkü maçı İstanbul'da oynama karşılığında para teklif ettiği Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık tam 1 trilyon lira isteyince anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş'ın, Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı maçı İstanbul'a alıp, taraftarının önünde şampiyonluk turu atma düşüncesi gerçekleşemedi. Siyah beyazlı yönetimin, maçın İstanbul'da yapılması karşılığında para teklif ettiği Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, astronomik rakamlar talep edince anlaşma sağlanamadı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüsnü Güreli, dün Samsunspor Basın Sözcüsü Ercan İnce ile saatler süren bir pazarlık yaptı. İsmail Uyanık'ın talimatı doğrultusunda pazarlığa 1 milyon dolar talep ederek başlayan İnce, en son 1 trilyon liraya kadar indi. Buna karşın Hüsnü Güreli, "300 milyar lira artı masraflar" şeklindeki teklifinde ısrar edince, anlaşma sağlanamadı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan yönetici Mete Düren, "Samsunspor yönetimiyle anlaşamadığımız için şampiyonluk kutlamamızı 1 Haziran Pazar günü İnönü Stadı'nda yapacağız’ dedi. 
 
SBeşiktaş Yönetimi’nin ayrıca maça gitmeyerek Samsunspor’u protesto etmeyi ve PAF Takımı’nı göndermeyi planladığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın, "Bu kadar parayı onlara vereceğimize şölene harcarız" görüşünde olduğu bildirildi. Şimdi top, yerel televizyonlara, "Kombine sattığımız taraftarlardan özür dileriz" diyerek bir gün önce Kartal’a yeşil ışık yakan Başkan İsmail Uyanık’ta.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler