"Şampiyonluk lafla olmuyor"
Beşiktaşlı yöneticiler, futbol takımına yapılan abartılı övgüleri çok tehlikeli buluyor.
Kaynak : Vatan
"Ligde daha 22. hafta bitti. Oynayacağımız 12 maç var. Bizi şimdiden şampiyon ilan ettiler ama o iş öyle kolay değil. Elbette ki bizler şampiyon olacağımıza inanıyoruz ancak bu lafla olmuyor. Şampiyon olmak için bugüne kadar verdiğimiz emeği hatta belki de daha fazlasını bundan sonra da vermemiz gerekiyor.
'BRUGGE MAÇLARI ÖNCESİ GİBİ'
Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile eşleştiğimiz andan itibaren bizi otomatik olarak son 8'e yazdılar. Tıpkı 2 sezon önce yine bu turda Club Brugge ile eşletiğimiz dönemde olduğu gibi. Olympiakos güçlü bir takım. Onlara karşı özellikle Atina'da oynamak çok zor. Yaratılan 'Tur garanti' havası takımın üstündeki baskıyı artırır.
Aynı şey lig için de geçerli. Çok zor maçlarımız var. Bizim için şampiyonluk ve Avrupa Ligi'nde turu geçmek hiç kolay değil. Takım her maçta çok çalışmalı, futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapmalı. Şenol Hoca sürekli olarak "Kendimizi geliştirmeliyiz" diyor ve çok da haklı"
ifadelerini kullandı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör

Como'da Alvaro Morata'ya veda kararı
En çok yorumlanan haberler

















