Şampiyonluk yarışında son 4 haftaya lider giren Beşiktaşımız'ı zorlu bir süreç bekliyor. Akhisar deplasmanında 33’lük beraberliği 90’da kurtaran Beşiktaş esas yarışı şimdi yaşayacak.
Fenerbahçe’nin 7 puan kaybettiği Osmanlıspor, Galatasaray, Torku Konyaspor virajı Şenol Güneş ve takımının önünde duruyor. Kayserispor ile hafta sonu evinde oynayacak Beşiktaş, daha sonra Avrupa’ya katılım hakkı için mücadele veren Galatasaray’a konuk olacak.
Beşiktaş'ımız, ardından hem ligin flaş takımı hem de Avrupa Ligi hedefi bulunan Osmanlıspor’u ağırlayacak. Beşiktaş ligin son haftasında ise kupada iki kez kaybettiği Torku Konyaspor’a karşı deplasmanda zorlu bir sınava çıkacak.
Fenerbahçe benzer süreçte Osmanlıspor ve Galatasaray ile golsüz berabere kalırken, Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup olmuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Almanya tarihinin en uzun süre görev yapan hocası ayrılıyor!

Manchester United'dan Deschamps ile temas

Napoli'yi karıştıran kavga! Lucca ile De Bruyne yüz yüze geldi

Diogo Dalot'tan takım arkadaşlarına mesaj: "İyi değiliz"

Barça, Raphinha ile nikah tazeledi

Bayern Münih'te rekor imza: Harry Kane

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

















