Bu haberi yazdır
Sahaya indik
Beşiktaşımız, ikinci yarı hazırlıklarına bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Sahaya indik
Süper Lig’in ilk yarısını topladığı 32 puan ile beşinci sırada tamamlayan Beşiktaşımız, ikinci yarı hazırlıklarına bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana Barcelona’da tedavisi devam eden Delgado, sakatlıkları bulunan Hakan, Rüştü, Ferrari, Holosko ve Erkan Zengin Katılmadı. Bu futbolculardan Hakan’ın 2 ay, Rüştü’nün 1.5 ay, Holosko’nun 1 hafta, Ferrari’nin ise 1 ay sonra sahalara döneceği öğrenildi. Takım günün ilk antrenmanında kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Siyah-beyazlılar çalışmalarına bu akşam yapacağı antrenman ile devam edecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler