Bu haberi yazdır
Rüştü ve Delgado belirsiz
Beşiktaşımız Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını perşembe sabahı yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Rüştü ve Delgado belirsiz
Beşiktaşımız Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını perşembe sabahı yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde Nevzat Demir tesislerinde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Rüştü ve Matias Delgado katılmadı. Sağ dizindeki ağrıları devam eden Rüştü ve kasık bölgesinde ağrıları olan Delgado'nun takımdan ayrı olarak hazırlıklarını sürdürdükleri belirtilirken bu iki oyuncunun Galatasaray maçında forma giyip giyememe durumlarının önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Kondüsyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda siyah beyazlı futbolcular taktik çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş, Cuma günü saat 10.30'da basına kapalı olarak yapacağı antrenman ile derbi maçının hazırlıkalarını sürdürecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler