Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda sistem ve taktiğinde önemli değişikler yapacağını belirterek Transfer Komitesi Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan ve menajer Sinan Engin’den Bebbe yanında savunmaya yönelik orta saha oyuncusu Sivok’un alınmasını istedi.
Bonservisi Udinese’de
Yıldız oyuncu ve büyük takımdan futbolcu alma yerine gelecek vaadeden futbolcuları kadrosuna alacağını ifade eden Sağlam dün yönetimle yaptığı toplantıda, "Sözümden dışarı çıkmayacak çalışkan oyuncular topluluğu istiyorum. Disiplinsizlik yapan oyuncu ile işim olmaz. Büyük takımlardan gelecek oyuncuyuda Beşiktaş’ta tutmak çok zor bir olay. Sivok Çek Cumhuriyeti’nin Euro2008 kadrosunda yer alacak önemli bir oyuncu" dedi.
İtalya’ya giden başkanımız ile iki yönetici bugün Sparta Prag’da kiralık olarak oynayan, ancak bonservisi Udinese’de olan Sivok için İtalyan kulübü ile masaya oturacak. Başkan Demirören, Sağlam’ın tüm isteklerini yerine getireceklerini ve gelecek yıl savaşan bir ekip izleyeceklerine inandığını vurguladı.
Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü’nün Kamerunlu futbolcusu Gustave Bebbe’nin İngiliz menajeri Brian Humprey’in, futbolcusunun Ankaragücü ile sözleşmesinin devam ettiğini unutup, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile anlaşmasına tepki göstererek "Bebbe’yi iki yıldır almak istiyordum. Bebbe hem Türk vatandaşı hemde Türkiye şartlarını çok iyi biliyor" dedi. Sağlam, Sinan Engin’den Bebbe’nin işinin bir an önce bitirilmesini istedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi
















