Bu haberi yazdır
Rize hazırlıkları sürüyor
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Rize hazırlıkları sürüyor
Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de 2 Aralık Pazar günü Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Diatta, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman ve Koray antrenmana katılmadı.
Beşiktaş, yarın öğle üzeri BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek ve akşam yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Bu arada, devre arasında takıma takviye yapmayı düşünen Beşiktaş'ta, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, transfer çalışmaları için yurt dışına gitti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler