Brezilyalı futbolcu "Bilinçli olarak Fenerbahçe tarafından yanlış yerden çıkartıldım, bana göre bu kasıtlı yapılmış bir harekettir" şeklinde cevap verdi.
Sivasspor deplasmanı için bugün Atatürk Havaalanı'ndan Sivas'a hareketten önce bir açıklama yapan Ricardinho; "Bana yapılanlar planlı ve programlıdır. Bilinçli olarak Fenerbahçe Kulübü yetkilileri tarafından yanlış yerden çıkartıldım, bana göre bu kasıtlı yapılmış bir harekettir. Ben ırkçı değilim, hayatımın hiç bir döneminde ırkçı olmadım. Hocam Tigana ve 12 yıllık profesyonel geçmişimde çok sayıda siyahi takım arkadaşım, hocalarım oldu. Böyle bir yakıştırmayı kabul edemiyorum. Ben bir aile babasıyım. Herkes bana anlayış göstersin. Fenerbahçe yöneticisinin yaptığı açıklama tamamen galibiyetimizi gölgeleyip, gündem değiştirme işidir. Önümüzde çok önemli bir Sivas maçı var. Ben böyle bir açıklama yapmayı hiç istemezdim. Ancak evde beni izleyen çocuklarım ve sorumlu olduğumu insanlar var" diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de Havaalanı'nda yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'na yönelik eleştiriler ve karşı taraftan yapılan iddialara yanıtlar verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor






















