Beşiktaşımızda kırmızı kart cezasını tamamlayan Ricardo Quaresma, Evkur Yeni Malatyaspor maçının kadrosunda yer alacak ancak büyük ihtimalle yedek bekleyecek.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Antalyaspor ve Bursaspor maçlarından 8 gol atarak 6 puan çıkartan kadroyu bozmayı düşünmediği belirlendi. Son iki maçta kanatlarda Lens ve Güven Yalçın'a görev veren Güneş'in, Malatya'da da bu ikiliyi sahaya süreceği ifade edildi.
Quaresma'nın devre arasında yaşadığı ayrılık süreci nedeniyle motivasyon kaybı yaşamasını da dikkate alan siyah-beyazlı hocanın, Portekizli oyuncuyu skorun seyrine göre sahaya sürmenin hesaplarını yaptığı aktarıldı.
Beşiktaş'ın Erzurumspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta direkt kırmızı kart gören Quaresma, Antalya ve Bursa karşılaşmalarında forma giyememişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!
























