Beşiktaşımızın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, takımının önceki gün Alanyaspor'la oynadığı mücadelede form olarak zirve yaptı.
90 dakika görev yaptığı karşılaşmada bir gol ve 2 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki futbolcu, galibiyetin en önemli mimarı oldu.
16 maçta 7 asist
Alanya'daki şovunun ardından ligde 16 maçta 1 gol ve 7 asiste ulaşan Q7, toplamda ise 25 karşılaşmada 5 gol ve 9 asisti yakaladı. Tecrübeli isim, 18. haftanın sonunda ligde yaptığı 7 gol pasıyla, 8 asistle zirvede bulunan Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Jeremain Lens'in koltuğunun peşine düştü.
3 yıl daha Kartal
2020 yılına kadar Kartal Beşiktaşımız ile sezon sonunda bitecek olan kontratı için yönetimle 3 yıllık yeni kontrat için şimdiden el sıkışan Quaresma'nın gelecek hafta resmi imzayı atması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, bu imza sonrasında 2020 yılına kadar Kartal olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor






















