Quaresma takımdan ayrı çalıştı
Beşiktaş'ımız sezonun ilk haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
Kaynak : Sporx.com
Beşiktaş'ımız Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında dizine darbe alan Quaresma, tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı. Portekizli oyuncunun salonda çalıştığı belirtildi. Transferi gündemde olan Jose Sosa ise antrenmanda yer aldı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlılar, üç gruba ayrılarak çeşitli pas çalışmaları yaptı. Beşiktaşlı oyuncular antrenmanın son bölümünde kondisyon koşularıyla idmanı tamamladı.
Beşiktaş yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Milan'a Sergio Ramos önerisi

Endrick, Lyon'a gidiyor!
En çok yorumlanan haberler




















