Porto'nun Uruguaylı eski beki Jorge Fucile, verdiği röportajda Ricardo Quaresma ile ilgili oldukça ilginç ifadeler kullandı.
Muhabirden gelen, "Bugüne kadar birlikte oynadığın en iyi Portolu futbolcu hangisiydi?" sorusuna Fucile, "Ricardo Quaresma! Keşke tekrar Porto'ya geri dönse. Porto'da birlikte oynadığım en kaliteli oyuncuydu. Çok büyük fark yaratırdı." yanıtını verdi.
"KİM OLURSA OLSUN GEÇERDİ"
Quaresma'nın en sevdiği takım arkadaşlarından biri olduğunu söyleyen Fucile, "Beni daha iyi olmaya sevk ederdi. Çünkü, ona sürekli kaybetmek istemezdim ve daha çok çalışırdım. Fakat, karşısında kim olursa olsun geçmeyi başarırdı. Porto için çok fazla gol atmış ve maç kazandırmıştır." ifadelerini kullandı.
"QUARESMA BANA YUMRUK YA DA TEKME ATARDI"
"Quaresma ile antrenmanda yaşadığın ilginç bir olay var mı?" sorusunu Uruguaylı yıldız, "Antrenmanlarda bana ya yumruk atardı ya da tekme. Bazen de sakatlık numarası yapradı. Ona zarar vermek istemediğimden çok korkardım." diye yanıtladı.
"NANI! ÇOK KARMAŞIK BİR OYUNCUYDU"
Fucile, Porto dışında Portekiz futbolunda gördüğü en yetenekli isim sorusuna ise, "Nani! Çok karmaşık bir oyuncuydu. Çok yetenekli ve hızlıydı." cevabını verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!
























