Bu haberi yazdır
Puan kaybı istemiyor
 
Kaynak : Hürriyet
Puan kaybı istemiyor
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçının kendileri için iyi geçmediğini, bu karşılaşmadan gerekli dersleri çıkaracaklarını söyledi. Kayserispor yenilgisinin nedenlerini bildiklerini kaydeden Sağlam, "Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp, bundan sonraki dönemde avantaja çevirmeliyiz. Artık ligin boyu kısaldığı için, bundan sonraki puan kayıpları önemli hale geldi. Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz" dedi.

Ortada 39 puan var

Önlerinde, galibiyet serisine başlamak için güzel fırsatlar bulunduğunu belirten Sağlam, "Bu nedenle Ankaraspor maçı çok önemli. Kazanmak, iyi mücadele etmek ve yeniden seriye başlamak istiyoruz. Bu galibiyet serisinin içine Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını eklemek amacındayız. Fenerbahçe maçına kadar da ligde yeniden şampiyonlukta iddialı duruma gelmek istiyoruz" diye konuştu. Ligde artık kolay maçın kalmadığını da vurgulayan Sağlam, "Kalan 13 haftada 39 puan var. 39 puan içinde 5 puanlık farkın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Bu farkın kapanmayacağına inanmıyorum. Yeter ki gereksiz puanlar kaybetmeyelim" dedi.

Sağlam, yeni transfer Gordon Schildenfeld ile ilgili de şöyle konuştu: "Yanında oynayacağı futbolcularla çok fazla antrenman yapamaması bizim için sıkıntıydı. Maalesef ülkemizde yeni alınan oyuncunun hemen oynatılması, sahaya çıkıp bir şeyler yapması bekleniyor. Bizim ülkemizde hemen harikalar yaratması isteniyor."

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler