
TFF'nin harcama limitlerini belirlerken kullandığı faiz oranı nedeniyle devre arasında sadece 300 bin Euro harcama yapma hakkına sahip olan Beşiktaş'ımız, buna rağmen ihtiyaç duyduğu transferler konusunda çıkış yolu bulmaya çalışıyor.
Siyah beyazlılarımızın forvet için gündemine aldığı Aleksandar Prijovic için, yeni bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş yönetimi, Sırp golcünün menajeri Philip Lesniewski'yi transferde bir çözüm bulmak için İstanbul'a davet etti. Yönetimin birinci planda hedefi oyuncuyu bedelsiz kiralamaktı; çünkü Priovic, Al Ittihad takımında mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Siyah beyazlılarımız bu durum nedeniyle oyuncunun bedelsiz kiralık transferi üzerine yoğunlaştı; fakat Lesniewski, Arap kulübünün bedeliszi bu işe razı edilemeyeceğini söyledi. Ayrıca oyuncunun yarım sezonluk, 1 buçuk milyon Euro'ya yakın ücretinin de ödenmesi gerektiğini belirtti.
Bu konuda çözüm bulunamadığı için bu transfer askıya alındı; ancak Beşiktaş'ımız bütünüyle vazgeçmiş değil. Durum son derece zor gözüküyor; buna karşın yöneticiler ay sonuna kadar bir çözüm bulmak için çalışacaklar. Oyuncuya Rusya ve Çin'den talipler var.
Prijovic, 2015'te Boluspor'da da forma giymişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler, Xabi Alonso'dan alkışı aldı!

İngiltere'de yılın futbolcusu Salah oldu

Arda Güler'li Real Madrid, üç puanı tek golle aldı

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı
