Prahl, geçmişte Avrupa'da başarılı olmuş bir kulüp olduklarını ve kesinlikle Beşiktaş'ı eleyip bir üst tura çıkmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu maçta beraberliğin de bize yeterli olacağının bilincindeyiz. Beşiktaş bizi yenebilmek için elinden geleni yapacak, biz de oluşacak açıklardan yararlanacağız. Ayrıca Beşiktaş'ı eleyecek gücümüz var" dedi.
Sakatlığı devam eden Litmanen'in rövanş maçında da oynayamayacağını, ancak cezası sona eren Daniel Andersson ile sakatlığı geçen Persson'un Beşiktaş karşısında forma giyeceğini ifade eden Prahl, "İlk maçta galip gelmemizi sağlayan şey takım oyunuydu. Bireysel başarılara güvenirim ama her futbolcumun takım oyununu çok iyi sergilemesini isterim. İlk maçta bunu yansıtabildik. Amacımız ikinci maçta da takım oyununu kusursuz oynamak olacak" diye konuştu.
Beşiktaş'ın, Ankaraspor ile yaptığı lig maçını yardımcısının izlediğini, o maçı kazanmak için sahaya çıkan Beşiktaş'ta maçın sonlarına doğru bir şeylerin ters gittiğini ve maçın kaybedildiğini anlatan Prahl, "Bizim amacımız, tabii ki o maçta ters giden şeyleri yakalayıp ders çıkarmak ve bunlardan yararlanmak. Ankaraspor maçını izlememiz iyi oldu" dedi.
Prahl, maçta Ailton ve Youla'ya çok dikkat edip önlem alacaklarını, yıllardır tanıdığı Ailton'un neler yapabileceğini de çok iyi bildiğini vurguladı.
Beşiktaş'ın üst üste maçlar kaybetmesi nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay'ın zor günler geçirdiğini bildiğini belirten Tom Prahl, "Rıza Çalımbay'ın başarılı olmasını isterim, ama bu bize karşı olmasın" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manuel Neuer'den jübile kararı!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!


















