Siyah-beyazlılarda, 59. dakikada Ahmet Yıldırım'ın yerine Mustafa Doğan, 67. dakikada Sergen'in yerine Ahmed Hassan, 75. dakikada Serdar Özkan'ın yerine Ümit Aydın ve 86. dakikada Sinan'ın yerine Veysel oyuna girdi.
Beşiktaş, karşılaşmanın 13. dakikasında İbrahim Akın'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirmesine karşın, 55. dakikada Treanov'un golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı ve turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için penaltı atışlarına gidildi.
Beşiktaş'ta Ahmed Hassan, Ronaldo, Okan Koç, Ümit Aydın, Veysel, Çağdaş, Mustafa Doğan, Fatih Sonkaya ve Berkant penaltı atışlarını gole çevirirken, İbrahim Akın ve kaleci Murat Şahin penaltı atışlarını değerlendiremedi.
Arminia Bielefeld'de ise Treanov, Bocus, Duro, Gabriel, Schuler, Lense, Chezorek, Eric penaltı atışlarını gole çevirdi. Alman takımında Radoviç, kaleci Hain, ve Kauf penaltı atışlarından yararlanamadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!


















