Bu haberi yazdır
Penaltı-Saray
Beşiktaş ile Galatasaray arasında son yıllarda yapılan lig derbilerine penaltı golleri damgasını vuruyor.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Penaltı-Saray
Beşiktaş ile Galatasaray arasında son yıllarda yapılan lig derbilerine penaltı golleri damgasını vuruyor. Ezeli rakipler arasında ligde yapılan son 10 maçtan 5'inde penaltı golleri sonuçlar üzerinde belirleyici etki yaptı.

Galatasaray, sezonun ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan derbiyi 4-2 kazanırken, sarı-kırmızılı takımın golcüsü Milan Baros, 3 golünden 2'sini penaltıdan kaydetti.

Öte yandan, bu sezon ligde geride kalan 32 hafta sonunda hakemler Galatasaray'ın lehine 5, aleyhine 1, Beşiktaş'ın ise lehine 2, aleyhine de 3 kez penaltı kararı verdi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki son 10 lig maçından, penaltı gollerine sahne olan 5'i şöyle:

04.04.2004Atatürk Olimpiyat  1 - 2 (Pancu (1), İlie (1)-Beşiktaş)
17.09.2006Ali Sami Yen  1 - 0 (Ümit Karan (1)-Galatasaray)
03.03.2007BJK İnönü1 - 2 (Ricardinho (1)-Beşiktaş)
29.09.2007Ali Sami Yen  2 - 1 (Nonda (1)-Galatasaray)
21.12.2008Ali Sami Yen  4 - 2 (Baros (2)-Galatasaray)Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler