Pancu daha önce 2002 yılında UEFA Kupası'nda Sarajevo'ya 2, Dinamo Kiev'e 1, 2003 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Sparta Prag'a 2 ve Lazio'ya da 1 gol atma başarısını göstermişti. Avrupa kupalarında bugüne dek 16 kez forma giyen Rumen futbolcu, böylece maç başına 0.5 gol ortalaması yakalamış oldu. Öte yandan Sergen Yalçın, Galatasaray, İstanbulspor ve Beşiktaş'ta oynadığı Avrupa maçlarında toplam 9 gol kaydetti.
Valencia'ya attığı gollerle Beşiktaş'ın tur şansını sürdürmesini sağlayan Pancu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim için talihsiz bir geceydi. Bu maçın sonucu böyle olmamalıydı. Çok iyi mücadele ettik ve pozisyonlar bulduk. Biraz şansımız olsaydı galip gelebilir, en azından berabere kalabilirdik. Ama rövanş maçında Valencia'yı mutlaka farklı skorla yenip turu geçeceğiz" dedi.
Beşiktaş, UEFA Kupası’nın favorileri arasında yer alan Valencia karşısında iyi oynadı, ancak uzatma dakikalarında yediği golle sahadan mağlup ayrıldı. Siyah beyazlıların iki golü de Pancu’dan geldi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!




















