Bu haberi yazdır
Oylamadan yabancı çıktı!
Yönetim kurulu üyeleri arasında yaptığı oylamada 18 yönetim kurulu üyesinden 16'sının yeni teknik adamın yabancı olması yönünde fikir beyan ettiği belirtildi.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Oylamadan yabancı çıktı!
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları sebebiyle görevini bırakmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören tek yetkili olarak yeni teknik adam arayışlarına başlayacağını belirtmişti.

Demirören, yönetim kurulundan bu konu ile ilgili olarak yetki aldığını söylerken, ilk olarak 6 teknik adamın listelerinde olduğunu söylemişti. Bu altı isim arasında yerli teknik adamların da olduğu kaydedilirken, Başkan Demirören'in yönetim kurulu üyeleri arasında bir oylama yaptığı ortaya çıktı.

Demirören'in, takımın yeni teknik patronunun yerli mi, yabancı mı olması konusunda yönetim kurulu üyeleri arasında yaptığı oylamada 18 yönetim kurulu üyesinden 16'sının yeni teknik adamın yabancı olması yönünde fikir beyan ettiği belirtildi.

Demirören'in yaptığı bu oylamada sadece Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Saka'nın yeni teknik adamın yerli olması yönünde olumlu görüş bildirdiği, diğer 16 yöneticinin takımın başında yabancı teknik adam görmek istedikleri kaydedildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler