Osmanlı oyuncusu: "Pozisyon penaltıydı"
Osmanlıspor-Beşiktaş maçında yaşanan penaltı tartışmalarının baş aktörü Bilal Aziz, pozisyonla ilgili bir açıklama yaptı.
Osmanlıspor ile Beşiktaş'ımız arasında oynanan mücadelede Osmanlısporlu Bilal Aziz, canlı yayında açıklamalarda bulundu.
POZİSYON PENALTI
eza sahası içerisinde topa elle müdahalede bulunmuş fakat hakem Alper Ulusoy "devam" kararı vermişti.
Kararın ardından Beşiktaşlı futbolcular hakemin etrafını sarmış, Oğuzhan Özyakup itirazlarından dolayı sarı kart görmüştü.
Bilal Aziz, maçın ardından bu pozisyonla ilgili bir açıklama yaptı. 26 yaşındaki oyuncu, "Nasıl yok diyebilirim ki? Pozisyon açık penaltı. Top elime çarptı." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama
En çok yorumlanan haberler
















