Başkanımız Fikret Orman'ın yeni transferlerin imza töreninin ardından yaptığı Şenol Güneş açıklaması gündeme damga vurdu.
Şenol Güneş'in Türkiye'nin en namuslu, şerefli teknik direktörü olduğunu üstüne basarak vurgulayan Orman'ın bu ifadesi kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.
Şenol Güneş'in transfer ile ilgili yaptığı açıklamalarda haklı olduğunu ifade eden Orman, "Hocamız konuşmalarında haklıydı. Çünkü bir teknik direktör sezon öncesi kampa gitmeden takım kadrosunu elinde görmek. Hocamız o açıdan haklıydı. Ama bizim açımızdan bakarsak, bizim de mali kriterlere uymak açısından, oyunculara paralarını ödeyebilmemiz gerekiyor. Biz de bu yönden haklıydık" dedi.
Hoca olmanın kolay olmadığunı ifade eden Orman, "Transfer yapmakla şampiyon olunmuyor. Hocamız kendi açısından baktığında haklı ama biz de kendi açımızdan baktığımızda haklıyız. Hocalık kolay olsa ben hoca olurdum, Zaten bu yüzden takımın başında Şenol Güneş var. Sonuç olarak hepimizin ortak menfaati bu takımı başarılı kılmak. Türkiye'nin en namuslu, şerefli teknik direktörü Şeno Güneş'tir." şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















