Başkanımız Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın yeni sezon transfer çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Beşiktaş'ın yeni sezon için çok fazla transfer yapmayacağını ifade eden Orman, iki mevkii için mutlak transfer yapacaklarını dile getirdi.
Beşiktaş'ın yeni sezon için transferde temas halinde olduğu isimler bulunduğunu anlatan Orman, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Şu anda konsantre olduğumuz, görüştüğümüz oyuncular var. Çok fazla transfer yapmayacağız. Geçen sene de aynı niyetteydik. Sosa ve Gomez gidince hamleler yaptık. Santrfor mevkisinde ne yapacağımız önemli. Gökhan Töre geliyor. Umarım Beşiktaş'ın kıymetini anlamıştır, öyle döner. Belki forvet arkasına bir transfer ve kanat hamlesi yapabiliriz. Her mevkiyi açıklamayayım da fiyatlar yükselmesin. İyi bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















