
Beşiktaşımız'da ara transfer dönemi hayli hareketli geçecek gibi görünüyor.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçen yıl yaptığı açıklamada, Porto forması giyen Yacine Brahimi'yi 2 yıl önce transfer etmek istediklerini açıklayıp, Avrupa'da en beğendiği isimlerden birisi olduğunu itiraf etmişti.
Başkan Orman, Portekizli ekibiyle sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan 28 yaşındaki Cezayirli oyuncu için bir kez daha kolları sıvadı ve menajeri Luis Alonso'yu İstanbul'a davet etti.
Ocak ayından sonra istediği takıma imza atabilecek olan Brahimi'nin şartlarını öğrenmek isteyen Orman'ın, tüm şartları zorlayacağı ve Alonso'yu da ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.
"ABOUBAKAR İLE BİRLİKTE ALMAK İSTEMİŞTİM"
Fikret Orman, 22 Kasım 2017'de yaptığı açıklamada, "Yacine Brahimi'yi çok beğeniyorum, iki sene önce Aboubakar ile birlikte almak istemiştim." demişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bournemouth, Amine Adli'yi açıkladı!

Leon Bailey'den Roma'ya kötü haber

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!

İtalyan Antrenörler Birliği'nden men talebi

Edon Zhegrova, adım adım Juventus'a!

Kai Havertz'ten Arsenal'e kötü haber!
