Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan Feyenoord'un genç oyuncusu Orkun Kökçü, bir gol attığı Emmen maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Feyenoord A takımındaki ilk golünü attığı Emmen maçının ardından konuşan Orkun Kökçü, transfer sorusuna da yanıt verdi.
Maç sonunda bir basın mensubunun Beşiktaş ve Fenerbahçe iddialarını sorması üzerine 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, ''Bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Şu an tamamen Feyenoord'a odaklandım. Feyenoord'un kalıcı bir oyuncsu olmak istiyorum, daha sonra ise neler olur göreceğiz'' ifadelerini kullandı.
CLASIE: ''ÇOK YETENEKLİ, UMARIM YILLARCA KALIR''
Feyenoord kaptanı Jordy Clasie de genç oyuncu ile ilgili maç sonunda açıklamalarda bulundu. Jordy Clasie, Orkun'un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söylerken, ''Orkun sık sık bizim antrenmanlarımıza katılıyor. Çok yetenekli bir oyuncu. Umarım uzun yıllar bizim takımımız için oynar'' dedi.
Orkun, Feyenoord'un Emmen'i 4-1 yendiği maçın 77. dakikasında bir gole imza atmayı başardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























